fbpx
Finanțe Stiri

Mesajul BT: “Investeste romaneste”

16/04/2015

author:

Mesajul BT: “Investeste romaneste”

Banca Transilvania vrea sa lanseze 5 produse si campanii noi, sub umbrela Totul pentru IMM si in 2015. Primul pas a fost facut prin promotia din 24 februarie – 10 aprilie, care a constat in gratuitate, timp de 12 luni, pentru noii clienti IMM si discount-uri pentru companiile care lucreaza deja cu BT.

Acum, BT lanseaza o oferta destinata IMM-urilor care investesc in produse si servicii romanesti pentru cresterea afacerii: credite cu dobanda redusa si comisioane cu discount. Prin initiativa Investeste romaneste, BT incurajeaza investitiile si companiile locale, reinvestirea in Romania a profitului obtinut, cresterea numarului locurilor de munca, precum si productia de bunuri si servicii autohtone, contribuind astfel la cresterea economiei romanesti.

Oferta BT este destinata IMM-urilor care folosesc cel putin 70% din imprumutul de la Banca Transilvania pentru a achizitiona echipamente, utilaje, mijloace fixe etc. produse in Romania, respectiv servicii ale firmelor romanesti.

Detaliile ofertei BT pentru IMM-urile care «investesc romaneste» presupun: dobanda creditului de investitii: ROBOR 6M + 2,5%, comision de acordare de 0,5% si comisionul de gestiune lunara de 0,05%.

Foto: Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE