Business Companii Stiri Tech

Parteneriat „electric” intre Uber si Renault-Nissan. Care va fi efectul pe piaţa mobilităţii

9 sept. 2020 < 1 min

Parteneriat „electric” intre Uber si Renault-Nissan. Care va fi efectul pe piaţa mobilităţii

Reading Time: < 1 minut

Renault și Nissan au semnat un Memorandum de Înțelegere cu Uber pentru electrificarea călătoriilor clienților săi în Europa. Companiile vor explora acum o colaborare solidă pentru a oferi șoferilor parteneri din aplicația Uber vehicule electrice la prețuri accesibile pe piețele europene, în special în Regatul Unit, Franța, Olanda și Portugalia. Acțiunea vine ca urmare a unui proiect pilot între Nissan și Uber derulat în Marea Britanie.

Conform parteneriatului, companiile vor explora acum modul în care colaborarea poate accelera adoptarea vehiculelor electrice și a ecosistemului electric în orașele europene, inclusiv eforturile de:

– a oferi șoferilor parteneri din aplicația Uber acces la vehiculele electrice Renault și Nissan: Renault ZOE și Nissan LEAF și la viitoarele modele electrice ale ambelor mărci.

– a extinde proiectul pilot din Anglia si în Franța până la sfârșitul anului 2020, în vederea aplicării ulterioare a programului și în Olanda, Portugalia și în alte piețe.

– a lansa planuri comune de marketing și educație pentru a promova ofertele și beneficiile vehiculelor electrice pentru șoferii parteneri Uber și de a oferi teste pentru a le permite să conducă si să cunoască mașinile.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: