Business Management Stiri

BizRemote. Plățile cu cardul au crescut de la 20% la 50% pe elefant.ro

03/04/2020 < 1 min read

BizRemote. Plățile cu cardul au crescut de la 20% la 50% pe elefant.ro

Reading Time: < 1 minut

Schimbarea priorităților consumatorilor în perioada actuală se reflectă și asupra businessului retailerilor online, care înregistrează creșteri uriașe pe categorii ce nu erau până acum prea solicitate, cum ar fi produsele pentru îngrijire personală și cele cosmetice.

„Categoriile cu produse mai puțin esențiale, precum parfumurile, ceasurile, gențile au o cerere mică acum, dar la alte categorii s-a înregistrat o creștere accentuată a vânzărilor. La cărți, avem un plus de 20% în martie față de februarie, la jucării și produse pentru copii vânzările s-au dublat și efectiv au explodat la produsele pentru îngrijire personală și cosmetică”, spune Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro.

Totodată, plățile cu cardul au crescut de la 20% la peste 50% în martie versus lunile anterioare, spune oficialul Elefant.ro.

„Ca noutate, am decis să grupăm produsele esențiale într-o categorie la îndemână în așa fel încât să poți găsi rapid cele mai necesare produse: de la șervețele umede antibacteriene sau mănuși de latex, până la produse pentru bebeluși sau detergenți de vase”, adaug

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă