BizRemote by certSIGN Tech

BizRemote: Telekom oferă voce și date nelimitate timp de o lună gratuit pentru companii

apr. 14, 2020 2 min

BizRemote: Telekom oferă voce și date nelimitate timp de o lună gratuit pentru companii

Reading Time: 2 minute

Telekom Romania oferă o reducere de 100% timp de o lună, începând de astăzi, 14 martie 2020, la extraopțiunea de servicii de voce mobilă și internet 4G nelimitat pentru toți clienții business care au planuri tarifare limitate.

Extraopțiunea poate fi activată din aplicația de management al contului MyAccount Telekom, fără costuri suplimentare sau constrângeri contractuale. La expirarea perioadei de valabilitate, extraopțiunea se va dezactiva automat, iar clienții vor reveni la beneficiile inițiale.

Ulterior, ei vor avea posibilitatea să aleagă în continuare această extraopțiune, contracost, apelând numărul de telefon 1921 sau direct din aplicația MyAccount Telekom.

„Acesta este modul nostru de a sprijini mediul de afaceri din România, prin măsuri concrete, cu aplicabilitate limitată. Vom analiza în continuare modul în care vom putea contribui la supravieţuirea industriilor cele mai afectate precum şi la revenirea companiilor din ţara noastră la nivelul optim de funcţionare. Este un angajament de loialitate al Telekom Romania faţă de companiile din România, faţă de antreprenori, manageri si faţă de angajaţii lor”, a declarat Ovidiu Ghiman, Directorul Executiv Comercial Segment Business Telekom Romania.

De asemenea, pentru companiile care se vor porta online până pe 17 mai 2020, Telekom Romania oferă pachetul Freedom 5, cu conectivitate mobilă nelimitată, voce și internet 4G, cu 100% reducere în primele şase luni de la portare.

Compania a lansat din luna martie pachetul „Continuitatea Afacerii”, care oferă companiilor gratuit timp de trei luni un pachet format din voce și internet 4G nelimitate, soluții de securitate Norton Security Online pentru dispozitive, dar și aplicații pentru organizarea de audio și videoconferințe de la partenerii strategici, Cisco și Microsoft. Ovidiu Ghiman a declarat că pachetul a fost deja accesat de câteva mii de companii.

Pe zona de educație, Telekom oferă un pachet gratuit ce include atât licențele de acces în platforma de management educațional Adservio, cât și conectivitate mobilă nelimitată 4G. Până în prezent, peste 300.000 de noi elevi, 18.000 de profesori, din peste 2.000 de școli, dar și 600.000 de părinți s-au înscris în platformă în ultimele săptămâni, a spus Ovidiu Ghiman.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: