Companii Stiri

Blue Air reia cursele către Oradea și Timișoara în vara 2020

17/07/2020 3 min read

Blue Air reia cursele către Oradea și Timișoara în vara 2020

Reading Time: 3 minute

Începând cu 17 iulie 2020, Blue Air introduce în orarul de zbor două destinații interne noi din București către Timișoara și Oradea și suplimentează zborurile către și dinspre Cluj.  

Pentru a veni în întâmpinarea cererii pasagerilor săi și a agențiilor de turism românești de a avea conexiuni rapide și confortabile între regiunile cheie din România, și în condițiile unor incertitudini din ce în ce mai mari date de înmulțirea cazurilor de COVID-19 și de continuarea stării de alertă și a restricțiilor impuse de diferite state europene, Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile către toate destinațiile din România. Excepție face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferați la Suceava.

Pentru a marca această decizie de repoziționare strategică a companiei spre a servi cu prioritate nevoile pasagerilor din România și ale turismului și mediului antreprenorial românesc, operatorul aerian demarează în weekend-ul 17-19 iulie campania “Zboară în țară”, în cadrul căreia pasagerii pot achiziționa bilete pentru toate rutele interne cu prețuri începând de la 9.99 euro. Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 și 27 martie 2021.

Pasagerii pot alege din cele peste 20 de zboruri interne pe săptămâna către/ dinspre București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara.

Astfel, atât în cadrul Orarului de Vara 2020, cât și cel de iarnă 2021, Blue Air va opera următoarele rute interne în România:

  • București – Timișoara: 10 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
  • București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
  • București – Cluj: 5 zboruri /săptămâna (2 zboruri noi)
  • București – Iași: 4 zboruri /săptămâna

„La Blue Air, suntem bucuroși că, în condiții dificile pentru întreaga economie, putem susține și noi obiectivul de reconectare a României, punând la dispoziția antreprenorilor și a agențiilor de turism  rutele necesare pentru a-și putea gestiona eficient activitatea în aceste condiții. Orice perioadă de criză aduce și oportunități, iar noi, la Blue Air, suntem hotărâți să le fructificăm pentru a crea un produs și mai atractiv pentru pasagerii noștri. La fel ca Amsterdam, care este o destinație pe care ne-o dorim de mult, sunt sigură că Oradea și Timișoara vor fi destinații apreciate în mod deosebit de către pasagerii noștri din segmentul corporate-antreprenorial, pe care suntem hotărâți să îl adresăm cu prioritate prin strategia noastră de re-poziționare comercială post-COVID”, spune Oana Petrescu, CEO al Blue Air.

Rută nouă: Blue Air se duce și la Amsterdam din toamna 2020

Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la rețeaua de rute operate, cu 7 zboruri pe săptămână. Cu bilete la prețuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume, punând la dispoziția pasagerilor săi servicii zilnice către si dinspre această destinație-cheie la prețuri competitive.

Orarul de zbor va fi :

  • OTP 08:20 – AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10 7 zile/ săptămână

„ Prin adăugarea acestui serviciu către și dinspre Amsterdam, Blue Air își consolidează poziția de lider pe piața din București, deoarece AMS reprezintă o destinație-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă