Business Companii

Echipa Uber Eats România, preluată de Tazz by eMAG

14 mai 2020 2 min

Echipa Uber Eats România, preluată de Tazz by eMAG

Reading Time: 2 minute

Tazz by eMAG  cooptează o parte din echipa Uber Eats, în frunte cu directorul de vânzări, cu scopul de a dezvolta rețeaua de restaurante locale partenere și piața din București. Uber Eats și-a anunțat retragerea săptămâna trecută de pe mai multe piețe, inclusiv din România.

„Vrem să dezvoltăm accelerat business-ul Tazz by eMAG, astfel că îi aducem alături de noi pe cei mai buni, care au expertiza și înțelegerea mediului volatil în care operăm, pentru a ne ajuta să atingem acest obiectiv. Dorim să le putem oferi în continuare clienților care comandau până acum pe Uber Eats un loc unde să găsească produsele lor favorite, atfel că așteptăm să ni se alăture cât mai multe dintre restaurantele partenere ale Uber Eats. Cererea de înrolare pe platformă a restaurantelor din București este deja foarte mare”, a declarat azi Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

Oferta Tazz by eMAG este în continuă expansiune. McDonald’s se alătură astfel ofertei din București, după prezența pe platformă în Timișoara, Cluj- Napoca, Arad, Brăila, Oradea, Iași, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Constanța, Deva, Ploiești, Sibiu. Până la finalul lunii iulie, Tazz by eMAG urmărește să mai atragă încă 300 de restaurante în București.

„Am primit cu mare bucurie propunerea Tazz by eMAG, un start-up românesc cu evoluție rapidă, pe care îl urmăream și admiram deja pentru profesionalismul și dinamismul său. Sunt nerăbdător să încep un capitol nou și să continui alături de Tazz by eMAG să ofer consultanță restaurantelor românești pentru a le susține să fie în pas cu evoluția vremurilor”, a spus Cătălin Gealapu, ex-director de vânzări Uber Eats România.

Printre partenerii din afara restaurantelor prezente pe Tazz by eMAGse numără eMAG, Mega Image, Sensiblu si Dr.Max, dm (drogerie markt).

În ultima lună, pe fondul pandemiei COVID-19, comenzile la Tazz by EMAG au fost de patru ori mai mari. Cea mai mare comandă a fost în valoare de 5.699 de lei.

Tazz by eMAG este platforma de livrare ultra rapidă, în 60 de minute, pentru mâncare gătită din restaurante, produse alimentare, bunuri de larg consum și produse diponibile în showroom-urile eMAG. 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: