BizRemote by certSIGN

Uber Eats pleacă din România. Până când mai puteți face comenzi

4 mai 2020 < 1 min

Uber Eats pleacă din România. Până când mai puteți face comenzi

Reading Time: < 1 minut

Serviciul de livrări de mâncare Uber Eats își va sista operațiunile pe piața din România începând din 4 iunie, potrivit unui anunț al companiei. Serviciile vor fi disponibile până pe 3 iunie 2020, inclusiv.

Pe lângă România, Uber Eats își va înceta activitatea în Cehia, Ucraina, Egipt, Uruguay, Honduras, Arabia Saudită, relatează Yahoo News.

„Am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România începând cu luna iunie. Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global”, au spus reprezentanții Uber Eats.

Compania spune că prioritatea sa este minimizarea impactului asupra colaboratorilor: restaurante partenere, curieri și clienți. Serviciile de ridesharing Uber nu sunt afectate.

„După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie”, se arată în comunicatul Uber Eats.

Potrivit oficialilor Uber Eats, decizia se bazează pe o analiză detaliată a rezultatelor de business într-o piață competitivă pentru livrarea de mâncare  și compania va redirecționa resursele către alte piețe din Europa și din lume, unde Uber Eats înregistrează o creștere rapidă.

În ceea ce privește piața din România, Uber va continua să investească în parteneriate cu șoferii și partenerii. Recent, compania a lansat Uber Pro, un program extins de loialitate care oferă șoferilor din România mai multe beneficii. Programul va fi extins cu oferte oferte suplimentare în lunile următoare.

De asemenea, în această perioadă, Uber a oferit dezinfectanți șoferilor, pentru a-i ajuta să-și păstreze mașinile curate  și oferă curse gratuite pacienților cu boli oncologice în parteneriat cu Roche România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: