Finanțe Stiri

BRD Sogelease are un nou director general

9 sept. 2019 < 1 min

BRD Sogelease are un nou director general

Reading Time: < 1 minut

BRD Sogelease IFN l-a numit pe Frédéric Banco în funcția de director general. Cu o experiență managerială de peste 23 ani, Frédéric Banco și-a construit cariera în cadrul ALD Automotive International, filiala Société Générale specializată în leasing operațional pe termen lung și managementul flotelor auto.

Înainte de preluarea conducerii BRD Sogelease, Frédéric Banco a fost, între 2016 și 2019, Director General al ALD Automotive România, anunță compania, într-un comunicat de presă.

„Obiectivul nostru este să ne accelerăm creșterea profitând de sinergia cu Grupul BRD și, în egală măsură, de rețelele noastre de dealeri interni și internaționali. BRD Sogelease are experiența necesară pentru a construi soluții de finanțare inovatoare și flexibile, asistându-și astfel clienții – fie ei IMM-uri sau companii mari, românești sau multinaționale – în dezvoltarea activităților lor. Profit de ocazie ca să felicit echipa BRD Sogelease pentru creșterea cu 17% a portofoliului între iunie 2018 și iunie 2019, și să le mulțumesc, în egală măsură, clienților”, a spus Frédéric Banco.

Frédéric Banco a studiat la Universitatea din Montpellier și deține un Master în economie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: