Business Stiri Tech

Colaborare româno-israeliană pentru un centru R&D de produse cloud, la București

15 dec. 2020 < 1 min

Colaborare româno-israeliană pentru un centru R&D de produse cloud, la București

Reading Time: < 1 minut

Redis construiește un centru de Cercetare si Dezvoltare cloud împreună cu Tellence,  în București, în care vor fi angajați specialiști în  DevOps,  Q&A și automatizare.

Suntem onorați ca Redis Labs să ne fie client, aceasta fiind casa celei mai populare baze de date din lume. Suntem încrezători în colaborarea cu Redis Labs, care este o oportunitate fantastică pentru valorificarea talentelor locale, dar și un ajutor real pentru creșterea accelerată a pieței Redis Enterprise Cloud„, a declarat Leo Radu, General Manager  & Co-Founder,  Tellence.

Experiență din Tel Aviv

Redis Enterprise Cloud este un DBaaS eficient din punct de vedere al costurilor, complet gestionat, disponibil ca soluție hibridă și multi-cloud în Microsoft Azure, Google Cloud și AWS. Construit pe baza unui concept fără server, Redis Enterprise Cloud simplifică și automatizează furnizarea bazei de date. Proiectat pentru aplicații distribuite modern, Redis Enterprise Cloud oferă, de asemenea, performanțe sub milisecunde la o scară practic ”infinită”. Acest lucru permite dezvoltatorilor și echipelor de operațiuni să livreze mai rapid aplicații inteligente, de înaltă performanță, scalabile și rezistente, utilizând structurile de date native Redis și modelele moderne de date.

Credem că am găsit partenerul potrivit în Tellence,  care are un palmares impecabil în crearea de echipe de inginerie cu expertiză și care poate împinge tehnologia înainte. Bucureștiul oferă o multitudine de talente inginerești cu experiență, ce asigură o colaborare de succes în parteneriat cu stafful Redis Labs din Tel Aviv”, a declarat  Itai  Raz,  Chief  R&D Officer, Redis Labs.

Compania israeliană a încheiat o rundă de finanțare de 100 milioane dolari în august, sporind finanțarea totală Redis Labs la 246 milioane dolari. Redis este evaluată la peste un miliard dolari.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: