Finanțe Stiri

BT – premii pentru clientii studenti

oct. 6, 2015 < 1 min

BT – premii pentru clientii studenti

Reading Time: < 1 minut

STAR StudentBanca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Participantii pot câştiga 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri şi 25 de brăţări Fitbit Charge, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Oferta STAR Student cuprinde 4 produse şi servicii care ajută la gestionarea rapidă şi uşoară a banilor: cont curent la Banca Transilvania, un card de debit contactless BT – OmniPass, asigurare de călătorie în străinătate şi Internet Banking BT24 Student. Toate acestea se adresează studenţilor din România, cu vârste între 18 şi 26 de ani, care pot aplica atât online, pe siteul Băncii Transilvania, cât şi în oricare dintre sediile BT, pentru a beneficia de STAR Student, se arata in comunicat.

Cardul de debit contactless BT – OmniPass înseamnă tehologie modernă, accesul la contul curent în lei deschis la Banca Transilvania, comisioane zero la retragerile de numerar şi la plata cumpărăturilor, precum şi discount-uri la partenerii OmniPass.

BT24 Student, serviciul de Internet Banking, permite consultarea online non-stop a contului bancar, transfer de bani, schimb valutar instant, plata fără comision a utilităţilor, reîncărcarea cartelelor telefonice, verificarea tranzacţiilor, precum şi Facebook/email/SMS payments.

Desemnarea câştigătorilor celor peste 30 de premii va avea loc în ianuarie 2016, prin tragere la sorţi.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: