Marketing Stiri

Cable Direct are un nou director comercial

11 dec. 2015 < 1 min

Cable Direct are un nou director comercial

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, Ecateria Matei este noul director comercial al companiei Cable Direct. In noua functie, va conduce activitatea Cable Direct si va avea in coordonare profesionisti in diferite domenii, precum vanzari, marketing & PR, cercetare, trafic si planificar.

Ecaterina Matei are o experienta de 15 ani in televiziune. Pana in prezent, a fost director comercial pentru Prima, dobandind astfel atat experienta pe piata locala de televiziune, cat si pe plan international, in cadrul companiilor multi-nationale ProSiebenSat1 si SBS Group.

Cable Direct Romania este parte a grupului Sony Pictures Entertainment. Pe langa vanzarea de spatiu media pentru televiziunile de nisa, compania desfasoara si activitati de marketing, productie de programe finantate de clienti, organizare de evenimente si campanii promotionale pentru mediile reprezentate, care ajuta la implementarea strategiei de marketing a acestora, a politicii de vanzari si a pozitionarii lor pe piata media. De-a lungul anilor, Cable Direct a reprezentat televiziuni precum Discovery Channel, National Georgraphic Channel, National Geographic Wild, TNT, Cartoon Network, Disney Channel, Atomic TV, UTV, AXN si History Channel.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: