Companii Stiri

Rebranding pentru centrul de servicii al Societe Generale din România

13 ian. 2021 2 min

Rebranding pentru centrul de servicii al Societe Generale din România

Reading Time: 2 minute

Societe Generale European Business Services (Societe Generale EBS) devine Societe Generale Global Solution Centre la 10 ani de la înființarea companiei în România.

„European Business Services” a însemnat mai mult decât un nume, a fost o declarație a poziționării companiei ca partener de valoare pentru Grupul Societe Generale în operațiunile sale europene, precum și un vot de încredere acordat expertizei și potențialului său.

Eforturile, munca și dăruirea echipei au fost direcționate spre a pune bazele viitorului – un viitor care poate fi valorificat cu adevărat doar dacă este amplificat la o scară globală. În anul 2021, compania face un pas către viitor, fiind gata să deschidă un nou capitol în istoria sa.

Societe Generale Global Solution Centre depășește barierele geografice și sărbătorește diferențele culturale, îmbunătățind permanent atât serviciile pe care le oferă partenerilor săi, cât și modelul operațional pentru a avea un impact tot mai extins: de la nivel European la Global.

Prezența companiei la nivel global îi va aduce numeroase oportunități de  dezvoltare și de optimizare a calității serviciilor sale, iar angajaților le va oferi oportunitatea de a întâlni noi provocări, de nivel internațional. Culturi diferite se vor reuni în cadrul aceleiași echipe, privind spre noi orizonturi și transformând diversitatea culturală existentă la nivelul companiei într-un avantaj competitiv care va fi remarcat de către partenerii companiei și de echipele aflate pe 5 continente.   

Matthieu Pasquier, CEO al Societe Generale GSC în România: “Am demonstrat de-a lungul anilor că împreună, ca echipă, putem fi un partener de încredere și că putem construi un viitor mai bun, sustenabil,  cu ajutorul soluțiilor inovative IT și financiare, pe care le oferim. Rezultatele obținute au fost posibile datorită ajutorului, implicării și pregătirii temeinice ale colegilor noștri. De acum, aceștia vor avea ocazia să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional, într-o măsură mult mai mare decât înainte. Așadar, acest nou capitol pe care îl deschidem înseamnă oportunități de dezvoltare pe multiple niveluri, dar și un spirit de echipă mult mai bine conturat. Iar aceste aspecte se vor reflecta în calitatea serviciilor noastre pe viitor”.

În anul 2011, compania Societe Generale European Business Services a fost fondată în România,  ca centru de servicii pentru Grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entitățile Grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit. Societe Generale Global Solution Centre  înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști. Acum, compania este un centru de servicii pentru numeroase entități ale Grupului, deservind 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale organizației.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: