Marketing Stiri

Călin Clej, noul Director de Marketing al Huawei CBG România

19 sept. 2018 < 1 min

Călin Clej, noul Director de Marketing al Huawei CBG România

Reading Time: < 1 minut

Călin Clej, fost director de marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & SEE Franchise, preia poziția de director de marketing al Huawei Consumer Business Group România.

Din noua poziție, Călin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar și de elaborarea strategiilor de marketing și activărilor de brand pentru Huawei Consumer Business Group România, precum și de adaptarea  capabilităților echipei de marketing către dezvoltarea și managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

Călin Clej are peste 17 ani de experiență în marketing strategic, în crearea și consolidarea imaginii de brand, dar și cunoștințe solide în industria produselor de larg consum.

Huawei Consumer BG, al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud. Huawei are 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: