Marketing

Au început înscrierile la Social Media Summit București

11 ian. 2018 2 min

Au început înscrierile la Social Media Summit București

Reading Time: 2 minute

Este locul unde se dă tonul în social media din România la fiecare început de an, care îi adună în offline pe cei care scriu istorie în fiecare zi în online. Social Media Summit București, cel mai important eveniment de social media, are loc pe 28 februarie, la ARCUB Gabroveni și de astăzi, te poți înscrie aici pentru participarea la eveniment.

Se mai îndoiește cineva de puterea pe care o au astăzi rețelele sociale? Mai pune cineva sub semnul întrebării influența zecilor de tineri sau chiar copii care se filmează vorbind și adună mai multe vizualizări decât speră o vedetă TV cu o emisiune în prime time? Iar pentru cei ce se cred imuni la crizele de imagine care se răspândesc cu repeziciune în social media, să le-o amintim doar pe cea mai recentă, prin care a trecut retailerul H&M pentru o „simplă” reclamă. Strategia a devenit mai importantă ca oricând, dublată de viteză de reacție și instrumente de monitorizare performante.

Social Media Summit București este pentru oamenii din companii, bloggerii, specialiștii în comunicare sau marketing care vor să afle cum va arăta peisajul social media în 2018. Oameni cu greutate în online-ul românesc vor vorbi despre reguli de conținut în social media, despre provocările acestui an și despre cum pot brandurile să își facă cunoscute mesajele în avalanșa de conținut online. Veți pleca cu multe idei despre cum să transformați conținutul video într-o investiție cu rezultate rapide și despre integrarea inteligentă a tehnologiei în strategiile de marketing.

La SMS București va fi lansată a doua ediție a Digital Report, proiect editorial unic, care conține listele cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, grupate pe domenii, topul celor mai urmăriți vloggeri, topul conturilor de Instagram. Veți afla care au fost cele mai importante campanii ale anului trecut și cele mai importante agenții de digital din România.

Cum Instagram a devenit cea mai mare platformă de mobile visual storytelling și una dintre cele mai folosite rețele de social media în departamentele de marketing și digital ale celor mai mari branduri globale, ziua se va încheia cu un workshop despre cum poate fi folosită platforma de către companii, susținut de Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist al Bannersnack.

SMS București va avea loc pe 28 februarie la ARCUB Gabroveni. Mai multe detalii despre înscriere găsiți aici, iar despre program aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: