Lifestyle Stiri

Gabriela Szabo se alatura echipei Adecco

29 ian. 2016 2 min

Gabriela Szabo se alatura echipei Adecco

Reading Time: 2 minute

Adecco Romania anunta startul unei colaborari de exceptie: multipla campioana olimpica Gabriela Szabo se alatura, de la 1 februarie 2016, echipei Adecco, in functia de CSR & Public Affairs Manager. Renumita sportiva va coordona programele de responsabilitate sociala, printre care identificarea oportunitatilor de cariera in cazul tinerilor (Way to Work), sustinerea tinerelor talente din lumea sportului (Team Tokyo 2020) si integrarea fostilor sportivi in piata muncii (Athlete Career Program).

Noul CSR & Public Affairs Manager va consolida si relatia cu parteneri institutionali cheie. Adecco doreste astfel sa devina un punct comunicational si de expertiza pentru aceste domenii, cu scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie pentru candidatii valorosi din tara si din strainatate. Acesta este unul din obiectivele Adecco Grup asumate pe baza rezultatelor Studiului GTCI 2015-2016.

„Am acceptat provocarea Adecco de a ma alatura echipei pentru ca programele pe care compania  le dezvolta si le sustine in Romania contribuie la dezvoltarea tinerilor prin consiliere, orientare in cariera si dezvoltare personala. Nu putem spera la un viitor mai bun pentru Romania atata timp cat tinerii nu isi gasesc un loc de munca decent, care sa reflecte pregatirea lor profesionala. In plus, programele de CSR ale Adecco au o profunda caracterstica sportiva, perfecta pentru dezvoltarea spiritului de echipa, atat de necesar in socitetatea in care traim ”, a declarat Gabriela Szabo, CSR & Public Affairs Manager Adecco Romania. 

Alliance for YOUth este un program CSR sustinut de Adecco si alte companii internationale, precum Google, Nestle sau Cargill, care isi propune sa plaseze in campul muncii 2.500 de tineri si 200 de programe de intership si programe de consiliere.

Athlete Career Program se concentreaza pe sesiuni de training si consiliere pentru sportivi si atleti paralimpici, pentru ca acestia sa poata fi integrati pe piata muncii.

Team Tokyo 2020 este programul prin care tineri din doua arii sportive, scrima si atletism, vor fi sponsorizati timp de cinci ani de zile, pentru a face parte din Lotul National al Romaniei la Jocurile Olimpice Tokio 2020.

Way to Work: reuneste mai multe programe informale de consiliere si indrumare profesionala pentru tineri: CEO for a Month, Street Day, Adecco Experience, Career Center.

Win for Youth: este o intiativa globala sustinuta de Adecco pentru a colecta fonduri prin activitati sportive dedicate unor 8 fundatii caritabile din lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: