Marketing Stiri

Campania Red Bull Can You Make It? te invită să îți votezi favoriții

15 feb. 2018 2 min

Campania Red Bull Can You Make It? te invită să îți votezi favoriții

Reading Time: 2 minute

Studenți din peste 200 de universități din întreaga lume s-au înscris la Red Bull Can You Make It? și sunt pregătiți să plece în aventura vieții lor în Europa, fără niciun ban în buzunar, folosind ca unică monedă de schimb doza de Red Bull.

Perioada de înscriere la Red Bull Can You Make It? s-a încheiat și acum vor fi selectate cele patru echipe care vor reprezenta România în marea finală. Mii de studenți din peste 200 de universități din întreaga lume au prezentat într-un material video de 60 de secunde cum mănâncă aventură pe pâine și sunt gata pentru aproape orice. Ei au demonstrat spiritul echipă, creativitatea și dorința de a merge în călătoria vieții lor – șapte zile în Europa, cu destinația Amsterdam. Însă, până acolo, au nevoie de votul publicului. Cele mai votate echipe se vor califica în runda finală, unde un juriu local va decide care sunt cele patru echipe din România care vor pleca la drum.

Ce trebuie să faceți?

  1. Intrați pe www.redbullcanyoumakeit.com
  2. Urmăriți toate cele 50 de video-uri încărcate de echipele din România
  3. Votați-vă favoriții (Nu puteți vota pentru aceeași echipa de mai mult de o data pe zi)

Votul online s-a deschis astăzi, 15 Februarie și se va încheia marți, pe 20 Februarie 2018

Ați ratat cumva deadline-ul și nu ați reușit să vă înscrieți în timp util?  Sau doriți să vă dublați șansa de a vă califica în marea aventură? Prietenii noștri de la Clink Hostel au pregătit o ofertă last-minute pentru a aplica pentru Clink Wild Card Team. Intrați pe clinkhostels.com/clink-wild-card-team pentru mai multe detalii.

Puteți urmări echipele și experiențele lor in social media, pe https://www.facebook.com/redbullcanyoumakeit, în perioada 10-17 Aprilie.    Red Bull Can You Make It? este organizat în parteneriat cu Huawei și Clink Hostels.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: