Marketing Stiri

Campanie de vara in Farmaciile Dona

24 iun. 2014 < 1 min

Campanie de vara in Farmaciile Dona

Reading Time: < 1 minut

Reteaua de farmacii DONA a lansat campania de vara “Sfaturi bune, premii pe masura”, prin care pacientii fideli pot castiga zilnic cate o bicicleta sau saptamanal calatorii in Elvetia, Austria sau Olanda.

Campania, care se va derula pana pe 31 august 2014, va fi sustinuta printr-o ampla promovare in mediile TV, radio si online. Regulamentul campaniei si alte detalii sunt disponibile pe www.farmaciiledona.ro si pe pagina de Facebook.

Valoarea totala a premiilor este de 158.000 lei (TVA inclus). Pacientii fideli pot castiga zilnic, printr-un sistem de tragere la sorti computerizata, una dintre cele 72 de biciclete – 36 biciclete de oras, Elops 300 sau 36 biciclete Rockrider, RR340 C2. De asemenea, saptamanal se va extrage cate un castigator al celor 10 calatorii, la alegere, in Zürich, Viena sau Amsterdam. Vor fi acoperite cheltuielile de transport cu avionul, transport aeroport-hotel, cazare, mic dejun si cina, turul orasului si asigurarea de sanatate, pentru doua persoane.

La campanie poate participa orice persoana fizica cu varsta de minimum 18 ani impliniti pana la data inceperii campaniei si cu domiciliul stabil in Romania. Persoanele care doresc sa participe trebuie sa detina si sa foloseasca unul dintre Cardurile de Fidelitate (DONA, DONA Copilul Meu sau DONA Diabet) in perioada campaniei.

Campania este semnata de Publicis Romania.

Compania are o retea de 230 de farmacii si peste 1500 de angajati

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: