Stiri Tech

Canyon MyDino, un smartwath pentru copii, lansat pe piața din România

21 mai 2021 2 min

Canyon MyDino, un smartwath pentru copii, lansat pe piața din România

Reading Time: 2 minute

Destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, smartwatch-ul Canyon MyDino KW-33, este disponibil acum și pe piața din România.

Gadget-ul vine cu un joc interactiv preîncărcat – cu dinozaurul Dino. Jocul mobilizează copiii să facă mișcare, aceasta fiind singura modalitate de a obține mere ca recompensă, cu ajutorul cărora dinozaurul Dino poate fi hrănit. Pe lângă acest joc, smartwatch-ul mai are două jocuri de atenție încorporate – „Puzzle” și „Matematică”. Acestea reprezintă o modalitate adecvată de relaxare a copilului după sport.

Multifuncțional

Pedometrul, monitorizarea ritmului cardiac și alte funcții care se regăsesc, în mod normal, pe un dispozitiv de fitness pentru adulți sunt prezente și la acest dispozitiv.

Smartwatch-ul afișează notificări din rețelele sociale și mesagerie, vibrează la apelurile primite, afișează vremea și permite controlarea camerei smartphone-ului, precum și a aplicațiilor de muzică. În plus, ceasul trimite mesaje de alertă pentru a reaminti posesorului să meargă la plimbare sau să bea apă.

Plastic durabil

Carcasa ceasului MyDino KW-33 este fabricată din plastic durabil, iar cureaua este din silicon. Dimensiunea dispozitivului este de 41,2 mm x 35,2 mm x 9,3 mm, fiind potrivită pentru încheietura unui copil. Ceasul are un ecran tactil IPS de 1.3 inci de înaltă calitate, cu rezoluție 240×240.

De asemenea, MyDino KW-33 vine cu o baterie de 155 mAh, care poate menține ceasul pornit până la patru zile, cu utilizare activă și zece zile în modul standby.

Aplicația Canyon Life permite controlarea smartwatch-ului, stocarea statisticilor de sănătate și activitate fizică, dar și monitorizarea somnului. Aceasta poate fi instalată pe telefoane cu sistem de operare Android 6.0+ și iOS.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: