Finanțe Stiri

Card contactless în valute multiple

24 iul. 2017 2 min

Card contactless în valute multiple

Reading Time: 2 minute

Crédit Agricole Bank România lansează pe piața locală primul Platinum Mastercard cu mai multe valute, un card de debit premium de tipul contactless, care permite consumatorilor să acceseze simultan conturile în EUR, USD sau Lei, prin debitarea contului respectiv.

Cardul are o taxă de administrare de 5 EUR per lună și nu presupune taxe suplimentare de conversie valutară, deoarece tranzacțiile vor fi debitate cu prioritate în funcție de moneda inițială de plată-EUR, USD sau Lei. Posibilitatea de accesare simultană a trei conturi diferite, transformă Platinum Mastercard într-o opțiune ideală de plată pentru persoanele care călătoresc frecvent, anunță banca, într-un comunicat de presă.    

„Suntem încântați de inovația pe care o aducem pe piața locală, prin lansarea primului Platinum Mastercard cu mai multe valute, din România. Avantajul cheie al acestui card este combinația unică de servicii, beneficii și mobilitate care susțin un anumit stil de viață. Astfel, acest card devine un instrument ideal pentru orice persoană care are un stil de viață internațional, de multe ori lucrând și locuind în țări diferite, sau care călătorește frecvent în străinătate. Acum ei vor putea folosi un singur card, Platinum Mastercard, pentru a plăti direct în EUR, USD sau Lei prin debitarea contului valutar corespunzător”, a declarat Luc Beiso, CEO al Crédit Agricole Bank România.

„Lansarea unui card care facilitează și accelerează plata unei tranzacții, indiferent de monedă, răspunde așteptărilor unui număr tot mai mare de consumatori dinamici, pentru a căror nevoi dezvoltăm continuu soluții de avangardă”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Director General pentru România, la Mastercard.

„Această inovație pe piața locală subliniază încă o dată dominanta Mastercard pe segmentul cardurilor premium. Colaborarea noastră pentru lansarea noului Platinum Mastercard consolidează parteneriatul internațional dintre Mastercard și Crédit Agricole”, a adăugat Cosmin Vladimirescu.

Platinum Mastercard cu tehnologia CHIP & PIN este contactless, o caracteristică care oferă clienților o utilizare facilă și viteză mai mare pentru finalizarea unei tranzacții, dar poate fi utilizat și în mod tradițional prin introducerea pin-ului. 

În plus, pentru a acoperi mai multe din nevoile unei persoane care călătorește frecvent, deținătorul unui card Platinum Mastercard de la Crédit Agricole Bank are acces și la alte beneficii, cum ar fi intrarea gratuită în saloanele Mastercard din aeroporturi, asigurare gratuită de călătorie și asistență medicală în străinătate și prin intermediul programului Priceless Cities, la alte oferte exclusive în întreaga lume, oferte unice pentru membrii Mastercard.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: