fbpx
Finanțe Stiri

Cardinstant unic in Romania

06/05/2015

author:

Cardinstant unic in Romania

Piraeus Bank Romania lanseaza astazi un produs unic in Romania – Cardul de salariu cu zero comisioane, taxe de administrare si zero comision la retragerea de numerar de la alte bancomate decat cele Piraeus Bank, card ce poate fi emis in maxim 10 minute.

Cardul de salariu este un card de debit atasat unui cont curent si ofera toate serviciile atasate unui card Visa Electron Shop & Cash, precum si serviciul winbank: Mobile & Internet Banking nonstop, oriunde in lume, prin care pot fi efectuate plati si tranzactii direct de pe mobil, tableta sau laptop – fara costuri de activare, zero comision de retragere de la orice bancomat din Romania, pentru veniturile de minimum 2.000 de lei lunar.

Clientii beneficiaza de o linie de credit de pana la 6 salarii incasate, de maximum 5.000 de EUR, cu dobanzi preferentiale care pornesc de la 4,9%.

Produsul este disponibil pe perioada nedeterminata si va adauga ulterior si alte avantaje sau beneficii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE