Antreprenori by eMAG Stiri

Participa gratuit la webinarul Content Marketing, cu Matt Beswick

11 sept. 2015 < 1 min

Participa gratuit la webinarul Content Marketing, cu Matt Beswick

Reading Time: < 1 minut

Marti, 15 septembrie, online marketerii pot invata mai multe despre Content Marketing, cu Matt Beswick. Co-fondatorul agentiei de Digital Marketing Aira va discuta, live, cu participantii webinarului despre cum poate intersectia dintre programare si creativitate sa ofere o reteta de succes unui business.

In webinar, Matt le va arata participantilor cum pot fi accelerate performantele Content Marketing-ului, unul dintre cele mai populare instrumente de marketing digital din ultima vreme, cu doar cateva cunostinte de programare. De asemenea, Matt va pune la dispoztie informatii despre cum se realizeaza o analiza eficienta a competitiei, precum si a factorilor de popularitate din industrie.

Dupa webinar, participantii primesc gratuit o lista de tool-uri utile si resurse, precum si un ghid despre implementarea efectiva a acestor noutati in campanie.

Matt va fi unul dintre cei 19 speakeri internationali de la SEMdays, cea mai mare conferinta de SEO si PPC din Europa de Est, care va avea loc pe 24 si 25 septembrie. Participantii la webinar vor beneficia de 20% reducere daca isi doresc sa cumpere bilet la conferinta.

Inscrierile la webinar se fac aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: