MarComm Marketing Stiri

Caroli Foods lansează inițiativa: “Susține eroii din linia întâi”

30 apr. 2020 < 1 min

Caroli Foods lansează inițiativa: “Susține eroii din linia întâi”

Reading Time: < 1 minut

În perioada pandemiei de COVID 19 când majoritatea oamenilor trebuie să stea acasă, să lucreze de acasă, să învețe de acasă, există și oameni care nu au cum să stea acasă: personal medical, farmaciști, polițiști, cadre militare, jurnaliști, muncitori în fabrici și în logistică sau din magazine alimentare. Pe toți aceștia și nu numai, din #GrijăPentruBine, Caroli Foods dorește să-i susțină și să le mulțumească pentru tot efortul și implicarea din această perioadă.

Prin mobilizarea comunităților din jurul brandurilor Sissi, Caroli, Campofrio și Maestro, Caroli Foods invită consumatorii să posteze o fotografie cu cele mai bune rețete de gustări (aperitive, sandwich-uri, hot-dog, snacking și cârnați) și să scrie dedicații pentru eroul din linia întâi care i-a ajutat sau impresionat în această perioadă. 

Compania va transforma apoi gestul consumatorilor în realitate. Fotografia postată în mediul digital va fi transformată cu ajutorul unui faimos și priceput Chef în preparate reale, pe care Caroli Foods le va dona în luna mai eroilor din linia întâi. Mai multe poze și mesaje postate, mai multe preparate donate. În plus, toate mesajele virtuale trimise de către consumatori vor fi transformate de Caroli Foods și influenceri, într-o carte mare de mulțumire pentru eroii din linia întâi. 

Inițiativa va culmina pe 9 mai 2020, în intervalul orar 11:00-13:00, pe www.casacarolistilor.ro, cu cel mai mare picnic digital din România la care sunt invitați să participe toți consumatorii, alături de influencerii care susțin initiativa: Flick, Micutzu, Mirela Retegan și Gașca Zurli, Alexandra Bădoi, Cuibul Artiștilor (Serin Jemaa și Victor Țăpeanu) unde vor prezenta, în stilul propriu, mesajele de mulțumire colectate din comunități.

Intră și tu pe paginile de Facebook ale brandurilor: Sissi, Caroli, Campofrio și Maestro și vezi cum poți susține, cu un gest mic, un erou din linia întâi, care face gesturi mari, în fiecare zi! 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: