Stiri

Cu ce minge se va juca finala EURO 2020

5 iul. 2021 < 1 min

Cu ce minge se va juca finala EURO 2020

Reading Time: < 1 minut

adidas a lansat astăzi UNIFORIA FINALE, mingea oficială pentru Semifinalele și Finala UEFA EURO 2020, gândită de producătorul de echipamente sportive ca simbol care poate inspira următoarea generație de talente în fotbal.

La fel ca mingea UNIFORIA utilizată în campionat până în acest moment, designul evidențiază noțiunea de doborâre a barierelor, depășirea frontierelor și diversitatea, printr-o coliziune unică de artă și fotbal. Pentru adidas, mingea reprezintă acel simbol al posibilității – vehiculul care poate inspira următoarea generație de talente în fotbal și comunități din întreaga lume.

Pentru mingea care va fi folosită pentru încoronarea câștigătorilor turneului din acest an, au fost adăugate detalii suplimentare pentru a celebra locația și gloria potențială a meciurilor finale, asigurându-se astfel o evidențiere a mingii pe teren.

Acestea includ detalii filigran ale stadionului Wembley – unde vor fi disputate semifinalele și finala UEFA EURO 2020; precum și un imprimeu alb suplimentar pentru un aspect plăcut.  Aceste caracteristici sunt contrastate cu accente de verde aprins, roșu, albastru și roz, inspirate de simbolurile iconice londoneze și de culorile tradiționale ale sărbătorii fotbalului, care stau pe un fundal negru reprezentând cerul întunecat al nopților londoneze.

Mingea UNIFORIA FINALE este disponibilă de astăzi în magazinele selecționate adidas.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: