Finanțe Stiri

Kruk a administrat creante de 7,5 mld lei, in T1

10 iul. 2015 < 1 min

Kruk a administrat creante de 7,5 mld lei, in T1

Reading Time: < 1 minut

Kruk Romania administra 910.000 creante cu o valoare nominala totala de 7,5 miliarde lei, la sfarșitul primului trimestru din 2015. Dintre acestea 96% apartin persoanelor fizice și au o valoare nominala de 6,4 miliarde lei, anunta compania de recuperare a creantelor.

Intr-un clasament al regiunilor dupa numarul de creante ce provin dintr-o anumita zona, pe primele locuri se situeaza Muntenia, cu aproximativ 298.000 de creante, urmata de Transilvania, cu aproximativ 270.000 de creante apartinand persoanelor fizice. Moldova se afla pe locul trei, cu peste 147.000 de creante, arata compania, intr-un comunicat de presa.

Kruk a anuntat deschiderea mai multor birouri regionale ale companiei in Romania, primul birou fiind deschis la Iași.

Persoanele fizice din Moldova inregistreaza creante cu o valoare nominala totala de peste 1.048 milioane lei, iar valoarea medie a unei creante detinuta de o persoana fizica este de 6.997 lei.

“Este important pentru noi sa intelegem mecanismele care determina o anumita abordare a problemei datoriilor, pentru a putea sa ajutam clientii sa revina in circuitul economic obisnuit. Ne dorim sa fim si mai aproape de clientii nostri, de aceea am deschis birouri regionale in Iasi, Craiova si Timisoara. Aici isi desfasoara activitatea consilieri in colectare directa pe teren. Suntem convinsi ca bunele relatii pe care acestia le au cu clientii se vor consolida in continuare”, a declaratTomasz Ignaczak (foto), directorul general al Kruk Romania.

Kruk Romania face parte din Grupul Kruk, unul dintre liderii pietei de management al creantelor din Europa Centrala, companie specializata in managementul integrat al creantelor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: