Marketing Stiri

Cât de bine se pricep bloggerii la clătite?

20 mart. 2018 2 min

Cât de bine se pricep bloggerii la clătite?

Reading Time: 2 minute

Tefal a invitat 30 de bloggeri din zona de food & lifestyle să își demonstreze creativitatea în bucătărie. Participanții au fost împărțiți în trei grupe (Mexic, Italia și Franța) și au creat clătite după rețete originale folosind noile tigăi ediție limitată Tefal Mini Chefs, disponibile în trei variante: Mexic, Italia și Franța.

Bloggerii au postat fotografii cu acestea pe Instagram și pe Facebook. Fiecare grupă a avut câte un câștigător, în persoana care a adunat cele mai multe reacții cumulate în social media (like-uri, share-uri, comentarii). Cei trei câștigători au fost desemnați căpitani de echipă la un eveniment organizat de Tefal ca parte din a parte a campaniei naționale Fabrica de Clătite Tefal, gătind alături de alți participanți trei rețete diferite (clătită dulce, clătită sărată și clătită freestyle).

„Pentru noi, Fabrica de Clătite a coincis anul acesta cu lansarea noilor tigăi ediție limitată – Tefal Mini Chefs, care nu doar te ajută să prepari cele mai gustoase clătite, dar și dau un look modern bucătăriei datorită desenului de pe spatele tigăii, obținut prin tehnologia patentată Tefal de injectare cu cerneală”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.

Cea de-a patra ediție a campaniei naționale Fabrica de Clătite Tefal se derulează în perioada 1 martie – 30 aprilie, acordând premii constând în plinuri de benzină, biciclete Pegas sau un pașaport de călătorie în valoare de 2.500 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: