MarComm Marketing

Cât investește Global Records în producții și promovare?

23 iul. 2019 2 min

Cât investește Global Records în producții și promovare?

Reading Time: 2 minute

7 din 10 piese difuzate aparțin, în medie, în fiecare săptămână, Global Records, potrivit topurilor Mediaforest, iar piesele care se aud cel mai des la radio în această perioadă sunt: ”Poem” (The Motans feat. Irina Rimes), ”Rămâi” (Delia feat. The Motans), ”Mariola” (Minelli), ”Te vas” (INNA), ”Luna” și ”Ne topim” (Carla’s Dreams), ”Cherry Lips” (Vanotek feat. Mikayla), ”Addicted” (Sickotoy feat. Minelli), ”Touch me” (Antonia).

Investiții

Global Records investește anual 2 milioane de euro în producțiile și promovarea proiectelor sale. Totodată, label-ul își adjudecă rolul de lider în ceea ce privește topul pieselor difuzate pe posturile TV muzicale de la noi și anunță o creștere la nivelul difuzărilor pe radio, la începutul verii devenind lider în Top 100 airplay, timp de 7 săptămâni consecutiv.

Artiștii Global Records, cei mai difuzați și ascultați artiști români pe radio.

Cei mai difuzați artiști ai momentului, potrivit Topului 100 airplay săptămânal: The Motans, Irina Rimes, Delia, Carla’s Dreams, INNA, Vanotek, Minelli, Sickotoy.

În perioada 18 mai – 6 iulie, aproximativ 24 % din muzica difuzată pe posturile de radio este semnată de Global Records.

Creștere, în timp

Dacă în Top 10 piese ale anului 2017, conform Mediafrest, Global Records avea 4 piese, în 2018 label-ul este prezent în același top cu nu mai puțin de 7 piese. De asemenea, Global Records este lider absolut și la nivelul pieselor difuzate pe posturile TV muzicale, începând din 2018 și până în prezent. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: