Stiri Tech

Cât îți ia să faci un selfie bun? (P)

16 ian. 2017 2 min

Cât îți ia să faci un selfie bun? (P)

Reading Time: 2 minute

Iată smartphone-ul datorită căruia timpul se înjumătățește!

Și ție ți s-a întâmplat să vrei să marchezi un moment important de la birou sau dintr-o vacanță printr-un selfie, să surprinzi 10 imagini, dar să nu îți placă niciuna? Acum ai la dispoziție un smartphone cu care poți face selfie-uri mai repede și mai ușor!

Noul Huawei nova are o cameră frontală performantă de 8MP, dar impresionează și datorită designului premium, a carcasei metalice excelent finisate și a performanțelor de top.

În plus, pentru selfie-uri cât mai atrăgătoare, ai la dispoziție două aplicații pre-instalate, Make-up Mode 2.0 și Beauty Mode 3.0, care aplică efecte și filtre cosmetice, pentru o luminozitate mai mare a tenului sau cearcăne estompate.

Și asta nu e tot! Cititorul de amprente 3D de ultimă generație, integrat în Huawei nova, îți  permite să faci selfie-uri utilizând o singură mână. Astfel, degetul, al cărui amprentă este setată pentru deblocarea telefonului, poate fi folosit și pentru declanșarea camerei foto, imediat după ce aplicația de camera este deschisă.

gama-huawei-nova
Gama Huawei nova

Performanțele camerei frontale a smartphone-ului Huawei nova sunt completate de cele ale camerei principale, de 12 MP, care surprinde imagini expresive și, în plus, suportă autofocus-ul rapid, pentru acuratețe maximă, așa că poți să te bazezi pe el pentru a captura momentele spontane.

Huawei nova te va impresiona și datorită puternicului procesor Snapdragon 625 și bateriei de 3020 mAh. Dacă mai ai nevoie de motive să fii convins, trebuie să știi că modelul vine la pachet cu o pereche de căști DTS: XTMoptimized audio, pentru o redare 3D, cât mai autentică, a sunetului, la fel ca și cea a sistemelor home-theater.

Huawei nova este disponibil în oferta magazinelor online, la un preț de aproximativ 1400 RON.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: