MarComm Marketing Publicitate Stiri

Gala Internetics se ține în Minecraft

2 oct. 2020 2 min

Gala Internetics se ține în Minecraft

Reading Time: 2 minute

Premiile Internetics de anul acesta vor fi decernate pe 13 octombrie 2020, începând cu ora 20:20,  online, în varianta virtuală a Ateneului Român, realizată în Minecraft alături de Echipa Nexus Gaming.

Gala în Minecraft va fi prezentată de Andi Moisescu, dar de data aceasta cei prezenți la eveniment vor putea face cunoștință și cu varianta avatar a cunoscutului om de televiziune. În deschiderea evenimentului, Vița de Vie va susține un performance special, în variantă virtuală.

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri video din prezent, în care poți construi de la zero orice, chiar și clădirea  Ateneului Român.

Pentru participarea la Gala de Premiere Internetics 2020 este necesară crearea unui cont de Minecraft, iar pentru o experiență de gaming completă este recomandată și instalarea programului Discord (free download online). Codurile de acces în joc vor putea fi achiziționate prin intermediul  echipei The Institute. Accesul la eveniment este limitat.

Evenimentul este dedicat exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Ediţia aniversară de 20 de ani a competiţiei Internetics a înregistrat 208 înscrieri în competiţie, de la 53 de participanţi. Lucrările, împărţite în cele trei mari categorii ale festivalului, sunt jurizate de 62 de specialişti în marketing şi comunicare digitală.

Juriul competiţiei Internetics 2020 este format din specialişti în marketing, comunicare online, experţi în research şi media, consultanţi independenţi şi reprezentanţi din buticuri de consultanţă online din România. În plus, juriului tradiţional i se alătură, în acest an aparte, şi o serie de guest judges: profesionişti în marketing şi advertising online din din Suedia, Olanda şi Germania.

Președintele juriului Internetics 2020 este Kris Hoet, Global Chief Innovation Officer la FCB.

Trofeele oferite anul acesta sunt de două tipuri: digitale, înmânate în joc, în timpul Galei de Premiere din Minecraft și fizice, din plastic reciclat, Internetics alăturându-se în 2019 proiectului PlastiPrix, creat de The Institute și Lidl România.

Internetics este organizat de The Institute, iar partener principal al evenimentului este UniCredit Bank. Parteneri ai Internetics sunt Absolut și YouTube. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: