BizRemote by certSIGN Companii Tech

BizRemote: Orange extinde lucrul de acasă și reduce programul magazinelor

12 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: Orange extinde lucrul de acasă și reduce programul magazinelor

Reading Time: < 1 minut

După ce a luat măsuri preventive legate de coronavirusul COVID-19 încă de la începutul lunii februarie, Orange România recomandă și susține lucrul de acasă în mai multe departament, planul fiind de extindere a acestei măsuri, potrivit declarațiilor oficialilor companiei.

De asemenea, s-a impus renunțarea la călătoriile de business, au fost instalate recipiente cu dezinfectant în clădirile de birou și în magazine și se fac informări cu privire la igiena și conduita angajaților.

Începând de vineri, Orange shopurile stradale vor funcționa după un program redus, de luni până vineri între orele 09:00 – 18:30 și sâmbăta între orele 09:00 – 14:00.

Din luna februarie, angajații care s-au întors din călătorii (personale sau în interes de business) din țări cu risc de infectare cu noul coronavirus au rămas în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, lucrând remote. Compania informează constant angajații informări cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în cazul în care exista suspiciunea de îmbolnăvire.

„Întreg setul de măsuri are ca obiective prioritare siguranța angajaților și continuitatea businessului. În aceste zile, este evidentă importanța telecomunicațiilor în menținerea serviciilor vitale pentru economie și pentru viața de zi cu zi a oamenilor. Astfel, Orange se asigură de continuitatea serviciilor de telecomunicații pentru toți clienții, în special pentru operațiunile critice desfășurate de către personalul medical și de către autorități”, au declarat pentru Biz oficialii Orange România.

Tot ca o măsură de prevenție a răspândirii virusului, este în desfășurare dezinfectarea spațiilor de lucru Orange la nivelul întregii țări. În prezent, nu sunt depistate cazuri pozitive de infecție cu COVID-19 în niciuna dintre cele 3 entități Orange – Orange România, Orange Business Services și Orange Money.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: