Brand Focus

Catalogul MANPRES, cea mai bună afacere dacă vrei să te abonezi la o revistă

2 dec. 2019 2 min

Catalogul MANPRES, cea mai bună afacere dacă vrei să te abonezi la o revistă

Reading Time: 2 minute

Compania de distribuție de abonamente presă MANPRES a lansat catalogul 2020 cu oferte de preț pentru abonamentele de anul viitor la ziare și reviste românești și internaționale.

Persoanele interesate să se aboneze, editorii și difuzorii de presa, precum și abonații MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro.

Catalogul a fost tipărit în 3.000 de exemplare și va fi distribuit abonaților MANPRES, manageri de companii multinaționale, naționale, bănci, asigurări, ambasade, instituții publice, universități, media-publicitate etc. Cele mai vândute publicații prin MANPRES sunt cele economice internaționale, cum ar fi Financial Times, The Economist și Harvard Business Review. Prin MANPRES pot fi încheiate și abonamente la revista Biz.

„Catalogul MANPRES este un element foarte important pentru identitatea și brandul MANPRES, al modului de relaționare dintre MANPRRES  și abonații săi. Am ajuns la al paisprezecelea an consecutiv sa tipărim acest catalog, el devenind astfel cel mai important element de relaționare cu abonații noștri. În catalog găsiți preturile de abonament la peste 1.300 de ziare și reviste românești și internaționale din domeniile achiziții publice, fiscalitate, economic, financiar, contabil, business juridic, legislativ, resurse umane, medical, auto, IT etc.”, spune Mihai Manea, Director General MANPRES.

Cei care încheie abonamente prin MANPRES beneficiază de mai multe avantaje:

  • prețul unui abonament este mai mic cu 40% față de prețul unei publicații la chioșc
  • publicațiile sunt primite la orele indicate de clienți livrate de fiecare dată într-un pachet cu un ambalaj protector sigilat, însoțite de avize de expediție, personalizate cu numele și adresa clientului
  • clienții pot face modificări în structura comenzilor pe durata derulării acestora
  • livrările pachetelor de abonamente către abonați încep de la miezul nopții

Livrările se fac printr-un sistem de curierat propriu MANPRES, prin echipajele de monitorizare și prin agenții de abonamente, astfel încât abonatul să aibă publicațiile favorite între orele 6:00-9:00 dimineața.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: