Companii Marketing Stiri Tech

Orange Romania se schimba

sept. 11, 2015 2 min

Orange Romania se schimba

Reading Time: 2 minute

Un portofoliu simplificat de abonamente si servicii, o noua promisiune de brand, investitii in retea si noi tehnologii, posibilitatea achizitiei in rate, pe factura, a unui smartphone – acestea sunt noutatile importante ce vor fi implementate de Orange Romania incepand cu luni, 14 septembrie.

Brandul Orange promite sa conecteze clientii la ceea ce conteaza pentru ei, in noua realitate digitala. Noua pozitionare a brandului este centrata in jurul a 9 teme: Familie, Acasa, In miscare, Distractie, Beneficii, Stare de bine, Tarif, Tehnologie, Afaceri. Noua semnatura a brandului este „It’s all about what matters to you”, insotita de o noua identitate vizuala.

Luati-va la revedere la la abonamentele Cangur, Pantera si Colibri, fiindca ele vor fi inlocuite de noua gama simplificata de abonamente de voce si internet. Abonamentele de baza vor fi Orange Me pentru serviciile de voce (incepand de la 8 euro) si Orange Net pentru cele de internet. Pachetele Orange Share sunt destinate celor care folosesc atat un telefon, cat si o tableta, cu alte beneficii si trafic de internet ce poate fi folosit in comun pe cele doua dispozitive. Orange Family se adreseaza familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-si pot configura pachetele pentru a avea apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri in familie.

In zona de business, Orange Pro vor fi abonamente individuale dedicate micilor intreprinzatori, cu abundenta de resurse, ce raspund nevoii de optimizare si dezvoltare a afacerilor. Companiile mici si mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiaza de ofertele Orange Share si Orange Family.

O alta noutate este destinata abonatilor Orange cu vechime mai mare de un an in retea, care vor putea cumpara smartphone-uri si tablete in rate, cu plata direct pe factura Orange. In plus, pentru fiecare smartphone 4G achizitionat prin Buy Back, clientii primesc gratuit o baterie externa Power UP 4G, pe care o pot inlocui oricand cu una incarcata in orice Orange shop, Orange store sau magazinele partenere.

Orange Romania a lansat in premiera apelurile 4G prin tehnologia VoLTE, disponibile cu telefoanele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge, si va introduce in curand apel Wi-Fi, ideal pentru zonele unde semnalul de voce are probleme de acoperire.

In ultimii doi ani, Orange Romania a investit masiv in modernizarea echipamentelor in zonele urbane, densificarea si optimizarea retelei. Astfel, clientii din 27 de judete si Bucuresti beneficiaza de o acoperire si o experienta a serviciilor imbunatatite. In capitala, Orange are o retea mai densa cu 50%, iar acoperirea 4G in interiorul cladirilor a crescut cu 20%. Serviciile Orange 4G acopera in prezent 96% din populatia urbana si 70% din cea nationala, adica aproximativ 4.200 de localitati.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: