BizRemote by certSIGN Stiri

CCC România redeschide 18 magazine dintre cele 72 din țară

20 mai 2020 < 1 min

CCC România redeschide 18 magazine dintre cele 72 din țară

Reading Time: < 1 minut

Retailerul de încălțăminte CCC a deschis de vineri, 15 mai, 18 magazine din rețeaua proprie din România și, în plus, a deschis și un nou magazin în orașul Miercurea Ciuc, în noul centru comercial NEST Retail Park, ajungând astfel la un total de 72 de magazine la nivel național.

În București, a fost deschis magazinul din Vulcan Centre, celelalte magazine deschise fiind în Baia Mare (Value Centre), Balotești, Bistrița (Stop Shop Mall), Brăila (Shopping Park), Brașov (Carrefour), Drobeta Turnu Severin (Retail Park), Făgăraș (Value Centre), Focșani (Value Centre), Huși (Retail Park), Oradea (Prima Shops), Roman (Value Centre), Sighișoara (Retail Park), Slatina (Kaufland), Slobozia (Value Centre), Vaslui (Nepi Gallery), Zalău (Value Centre).

În magazinele CCC redeschise au fost afișate regulile de bază în interiorul spațiilor comerciale și la casele de marcat, iar personalul are grijă să fie păstrate distanțe sigure între persoanele aflate simultan în magazine. De asemenea, CCC recomandă efectuarea plăților cu cardul, fără numerar. Angajații au la dispoziție soluții dezinfectante, măști și mănuși.

Pe durata stării de urgență, CCC și-a continuat activitatea online prin intermediul magazinului lansat în martie, cât și pe canalele de social media. Sub motto-ul #hometimestories, CCC a organizat sesiuni live de antrenamente și fitness, a propus stilizări adaptate contextului și a oferit sfaturi în materie de modă și stil în compania unor stiliști și influenceri români din comunitatea de beauty & fashion.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: