Lifestyle Stiri

Ce aduce nou festivalul Summer Well din 9- 11 august?

24/07/2019 2 min read

Ce aduce nou festivalul Summer Well din 9- 11 august?

Reading Time: 2 minute

Festivalul Summer Well, devenit deja o tradiție, organizează în perioada 9 – 11 august 2019 cea de-a noua ediție pe Domeniul Știrbey din Buftea. Cele trei zile de festival sunt completate de experiențe memorabile, printre care: Night Picnic, instalații de artă special create pentru eveniment, after party-uri, Glamping sau Bellevue Lounge.

Line-up-ul este compus din nume mari ale scenei muzicale internaționale, ”The National”, ”The 1975”, ”Jungle”, ”Razorlight”, ”Maribou State”, ”Tender”, ”Pale Waves”, ”Black Honey”, ”Zola Blood” și ”Red Rum Club” sunt artiștii care vor susține live concerte pe Orange Main Stage.

Scena Red Bull Music îți dă întâlnire cu ”IAMDDB”, ”AJ Tracey”, ”Subcarpați” și ”Bobby Basil”. În plus, anul acesta, zona Red Bull Music Stage va fi transformată de ”Subcarpați” într-un ”iarmaroc” unde ateliere de beat-uri, de măști tradiționale și alte meșteșuguri sau măști AR vor completa concertele trupei.

Prețul unui abonament este de 295 lei + taxe până pe data de 8 august (inclusiv) și 345 lei în zilele festivalului. Abonamente și bilete de o zi pentru festival se găsesc online aici.

Vineri, 9 august, Summer Well debutează cu Night Picnic iar accesul va fi permis începând cu ora 18.00.

Participanții Summer Well vor putea dansa până dimineață la after party-uri, instalațiile luminoase conturând o atmosferă aparte odată cu lăsarea întunericului.

Summer Well Art Collection va reuni o serie de proiecte artistice create special pentru eveniment de către artiști celebri internaționali. Printre aceștia se numără : Luke Jerram cu ”Museum of the Moon”, Quintessenz cu o instalație care folosește tipare, forme și culoare pentru a schimba percepția asupra spațiului, Javier Riera cu ”Landscape Light Interventions”, Tina Fung și Reza Hasni cu ”Labradorescence” și ”Morag Myerscough & Luke Morgan”.

”Bellevue Lounge”, cu bar privat și o platformă amenajată pentru vizionarea concertelor, platformă pentru care participanții își pot upgrada biletele, dar și zona ”Glamping” fac parte dintre noutățile festivalului de anul acesta.

”Summer Well X”, în colaborare cu ”Visual Playground”, ”One Night Gallery”, ”WeDine” și  ”Bucharest Gaming Week”, este conceptul care va aduna cele mai creative proiecte românești: conferințe, expoziții de artă, cine exclusiviste și va pune la dispoziție zone de gaming.

Programul festivalului

Vineri, 9 august:

  • Night Picnic unde vor cânta cânta Son Lux și Orchestra Simfonică din București

Sâmbătă, 10 august:

  • Orange Main Stage: Red Rum Club, Tender, Pale Waves, Jungle și The 1975
  • Red Bull Music Stage: Subcarpați prezintă Iarmaroc și IAMDDB
  • After Party: SPP și Nicecream FM

Duminică, 11 august

  • Orange Main Stage: Zola Blood, Black Honey, Maribou State, Razorlight, The National
  • Red Bull Music Stage: AJ Tracey și Bobby Basil
  • After Party: David August și Zimbru

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă