Stiri

Microsoft va elimina Internet Explorer din Windows 10 în 2022

20 mai 2021 < 1 min

Microsoft va elimina Internet Explorer din Windows 10 în 2022

Reading Time: < 1 minut

Internet Explorer se aproprie de sfărșit. Din 15 iunie 2022 Microsoft va dezinstala și va elimina browserul din Windows 10. În momentul de față browserul de la Microsoft se numește Edge și este dezvoltat pe platforma Chromium.

Internet Explorer trebuia să dispară de mult, mai ales că Microsoft are acum un nou browser, Edge. Compania americană a trebuit, însă, să găsească un compromis între siguranţa sistemului de operare şi nevoile companiilor.

Internet explorer este o sursă de probleme in Windows 10

Pentru majoritatea utilizatorilor Internet Explorer este doar browserul pe care îl folosești pentru a descărca Google Chorome, dar foarte multe companii se bazează pe motorul Internet Explorer fără de care aplicațiile lor nu pot funcționa.

Soluția aleasă de Microsoft este să continuie să furnizeze Internet Explorer pentru cei care se abonează la versiunile de Windows 10 Long-Term Servicing Channel. Acest canal de distribuție este folosit de un număr limitat de utilizatori, dar companii importante, cum ar fi cele care furnizează sisteme de control aerian sau scannerele de rezonanță magnetică din spitale.

Soluția este Microsoft Edge. Browserul de la Microsoft va fi suportat cel puțin până în 2029. Internet Explorer este un browser mai vechi de 25 de ani, cu toate versiunile sale.

Photo 178035648 © Monticelllo | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: