Lifestyle Stiri

Hotelierii ”indragostiti” de Ziua Indragostitilor

13/02/2015 2 min read

Hotelierii ”indragostiti” de Ziua Indragostitilor

Reading Time: 2 minute

In acest sfarsit de saptamana, cu ocazia Valentine’s Day, procentul rezervarilor la hoteluri va creste cu 15%, dupa cum arata un studiu dat astazi publicitatii de platforma de rezervari hoteliere HotelGuru.ro.

Tot studiul arata ca 66% dintre romanii care vor calatori de Ziua Indragostitilor vor alege ca destinatii Valea Prahovei (23%) si Transilvania (22%). Intrebati care sunt cele mai romantice destinatii din tara, participantii la studiu au ales Sibiu, Sighisoara si Brasov. Luna februarie aduce, odata cu celebrarea Valentine’s Day, o crestere mai mare a rezervarilor online, fata de alte luni ale anului, afirma hotelierii. In aceasta luna, gradul de ocupare a unitatilor de cazare va fi de peste 53%.

Daca va numarati printre cei care vor calatori in acest sfarsit de saptamana, este bine sa stiti ca hotelierii v-au pregatit si o serie de surprize. Printre acestea se numara pachete promotionale precum accesul la piscina, sauna si sala de fitness, cina romantica sau masaje de relaxare. De asemenea, hotelierii vor oferi si cadouri, programe de divertisment, servicii suplimentare – sampanie in camera, cine speciale – pentru perechile care calatoresc de Ziua Indragostitilor. Majoritatea respondentilor (74%) au pecizat ca ar mai include in serviciile suplimentare si pachete de spa & wellness.

Potrivit informatiilor HotelGuru.ro, majoritatea celor care se cazeaza prefera sa stea intre doua si trei nopti, iar pretul mediu pentru un sejur de weekend de Valentines’s Day este cuprins intre 300 si 400 de lei . Destinatiile inedite alese de cei peste 600 de romani care au raspuns la chestionar sunt Sinaia – casutele din copac Complex Harmonie (36%) -, Maramure[ – hotelul tren Carpatia Express (32%) si Balea Lac – Hotelul de Greata (22%).  Cei mai multi dintre respondenti (80%) planuiesc un sejur de o noapte sau maximum doua, pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor, iar bugetul alocat este 400 – 600 de lei.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă