Business Companii Stiri Tech

Ce noutăți aduce Rewards pentru utilizatorii Revolut

2 iul. 2020 < 1 min

Ce noutăți aduce Rewards pentru utilizatorii Revolut

Reading Time: < 1 minut

Revolut a lansat funcționalitatea Rewards pentru clienții Premium și Metal, prin care utilizatorii beneficiază de reduceri speciale și cashback la o varietate de branduri, doar prin utilizarea cardului. Astfel, ofertele de la branduri precum Aliexpress, Vivre, Otter sunt disponibile instantaneu utilizatorilor Revolut Premium și Metal.

Utilizatorii Revolut din România pot beneficia oferte personalizate de la companii din domenii diverse, printre care se numără: companii aeriene, hoteluri, călătorii cu trenul, mâncare și băuturi, sănătate și frumusețe, și multe altele.

Reduceri și cashback

Revolut pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri și cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata utilizând Revolut (fie folosind cardul, online, fie prin Apple Pay). Utilizatorii trebuie doar să cumpere produsul din magazin prin intermediul aplicației Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.

Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut, în perioada în care oferta este activă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: