Analize Lifestyle

Ce presupune mezoterapia, una dintre cele mai eficiente tehnici de întinerire a pielii

2 iun. 2020 2 min

Ce presupune mezoterapia, una dintre cele mai eficiente tehnici de întinerire a pielii

Reading Time: 2 minute

Se spune că vârsta este doar un număr și acest lucru devine tot mai adevărat cu ajutorul tehnicilor medical-estetice inovatoare. Una dintre aceste tehnici este mezoterapia, datorită căreia, ridurile sunt eliminate, pielea este hidratată și oxigenată, chiar și cicatricile și semnele inestetice dispar, fără durere și într-un timp relativ scurt.  

Numită și „cocktailul frumuseții”, mezoterapia este un tratament inovator, care constă în aplicarea în stratul profund al pielii a unui mix de minerale, vitamine, acizi nucleici, colagen, antioxidanți și alte substanțe hrănitoare, cu ajutorul unui pistol special – pistolul U225. Procedura presupune microinjectări nedureroase, care nu implică o perioadă de recuperare, dar care permit substanțelor utilizate să pătrundă în profunzimea pielii, acolo unde produsele cosmetice aplicate extern nu ajung. Rezultatele mezoterapiei se observă de la prima ședință de tratament –  pielea devine mai moale şi mai plăcută la atingere. Eficiența maximă este atinsă după patru – șase ședințe, efectuate la un interval de patru – șase săptămâni.

Metoda poate fi aplicată în pielea capului, pe față (inclusiv zona ochilor), pe gât, pe decolteu, chiar și pe partea dorsală a mâinilor și pe zonele cu vergeturi apărute recent.

Dezvolată pentru prima dată în anii 50, la Paris, de către Dr. Michel Pastor, mezoterapia s-a impus ca fiind una dintre cele mai rapide metode de întinerire și a fost preluată de clinicile care oferă servicii medical-estetice din întreaga lume. Această tehnică specială este oferită și în cadrul clinicii Uptown Esthetics din București, sub coordonarea doctorului, Ioana Drăgoicea, medic primar Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivăși Estetică și fondatoarea clinicii.

Ioana Drăgoicea, medic primar chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică și fondatoarea clinicii Uptown Esthetics

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: