Lifestyle Stiri

Mâncare stradală la iarbă verde

22 mai 2017 < 1 min

Mâncare stradală la iarbă verde

Reading Time: < 1 minut

În intervalul 25 – 28 mai, Park Lake Shopping Center organizează „Street Food in the Park”, un festival de mâncare stradală, la iarbă verde.

Iubitorii de gastronomie și street food sunt așteptați în intervalul 25 – 28 mai, la Park Lake Shopping Center, unde va avea loc prima ediție a „Street Food in the Park”, un festival care aduce sute de preparate delicioase în mijlocul naturii. Cei care vor veni la centrul comercial, la ieșirea spre parcul Titan, se vor bucura de preparate alese pe sprânceană, de concerte și alte surprize puse la cale de organizatorii primului festival de street food în natură.

Participanții vor putea gusta dintr-o varietate de preparate produse de Betty Ice, Big John, Burger Peter, Burger Van, Creperie, Delicii pe roți, La Finca Alioli Van, Meat Busters, Paul, Porchetteria, Switch Morn, Say Cheese by Carrefour sau Za German Wurstwagen.

Street Food in the Park este competat de concerte susținute de trupe precum Vama, Taxi, ROA și Vunk în fiecare dintre cele patru zile de festival, începând cu ora 20:30. Pe lângă varietatea de preparate, Park Lake își întâmpină vizitatorii cu zone de relaxare în aer liber, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai (16:00-23:00), respectiv 27-28 mai (11:00-23:00), iar accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: