Companii Stiri

Ce retaileri au mai închiriat spaţii comerciale în Veranda Mall?

17 oct. 2016 < 1 min

Ce retaileri au mai închiriat spaţii comerciale în Veranda Mall?

Reading Time: < 1 minut

Au mai rămas 10 zile până la inaugurarea centrului comercial Veranda şi trei noi retaileri au încheiat contracte de închiriere cu acesta. Este vorba despre: LC Waikiki, Noriel și Gerovital, care vor ocupa, în total, 1715 de metri pătraţi.

Magazinul de jucării Noriel va ocupa 556 de metri pătrați și se va afla la parter, iar retailerul de modă LC Waikiki va avea o suprafață de aproximativ 1124,5 de metri pătraţi. Odată cu lansarea centrului comercial, producătorul de cosmetice Farmec va deschide cel de-al doilea magazin Gerovital din București.

Veranda va include un hipermaket Carrefour, cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați și un concept nou. În zona de fashion cumpărătorii vor găsi primul magazin Tati din România, H&M, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Splend’or și Optiblu. Nu vor lipsi nici magazinul pentru animale Petmag, librăria Diverta și farmaciile Catena şi Sensiblu.

În zona de food court se vor afla restaurantele KFC, McDonald’s, Oro Toro, Pizza Colosseum, Salad Box, Starbucks, Sushi Terra, Mesopotamia, Toan’s și Spartan. De asemenea, la nivel de servicii, vizitatorii vor avea la dispoziție locații Orange, Telekom, Arsis, spălătoria EcoClean, saloanele de înfrumusețare Evidence și Salon Pro, tour-operatorul TUI, Silca, dar şi Maxbet.

Mallul este înconjurat de 15.000 de metri pătrați de spații verzi, destinați relaxării și petrecerii timpului liber. Aici se vor afla terase, restaurante, locuri de joacă pentru copii şi un patinuar. „Obiectivul nostru este să fim, practic, veranda care lipsea din această parte a Bucureștiului”, declară Andrei Pogonaru.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: