Analize MarComm

Ce servicii de streaming preferă românii. Aplicația de filme online care a crescut în ultimele luni

4 feb. 2022 2 min

Ce servicii de streaming preferă românii. Aplicația de filme online care a crescut în ultimele luni

Reading Time: 2 minute

Românii preferă să vizioneze filmele on demand. Și, pentru că suntem cu toții ocupați, vizionarea unui film sau a unui spectacol la televizor, în formatul clasic, a început să treacă pe locul doi, în detrimentul filmelor online, cele vizionate pe platformele de streaming.

Potrivit unei analize a JustWatch, cel mai folosit serviciu de streaming de către români este Netflix, cu 38% dintre cei care se uită la servicii de streaming.

Acesta este urmat surprinzător de Prime Video, serviciul de streaming de la Amazon, cu un sfert dintre cei care urmăresc filme online, iar apoi de HBO GO, cu doar 10% dintre abonați.

Prime Video serviciul de streaming și filme online de la Amazon a crescut în ultimele luni, în timp ce numărul abonaților Netflix a înregistrat o ușoară scădere.

netflix 2

Pe 8 martie se lansează noul serviciu HBO Max și în România, iar aceste date cu siguranță se vor schimba. Atunci va fi interesat de urmărit către ce serviciu de streaming se vor orienta utilizatorii de internet. În același timp, Disney+ se va lansa în România în vară.

Just Watch este un serviciu internațional de ghid al serviciilor de streaming cu peste 20 de milioane de utilizatori lunar, care caută să vizioneze ceva deosebit pe Netflix, Prime Video, Disney+, etc, cu servicii localizate în peste 84 de țări.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: