Companii Stiri

Ceaiurile The Republic of Tea, în portofoliul Secom

13 dec. 2018 < 1 min

Ceaiurile The Republic of Tea, în portofoliul Secom

Reading Time: < 1 minut

Compania românească Secom a introdus în portofoliu marca americană de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscută și respectată pentru calitatea superioară, selecția variată de arome, gustul delicios, dar și efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sănătate. Portofoliul Secom include  24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru și 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice.

Acestea vor fi comercializate exclusiv în magazinele Secom și pe magazinul online www.secom.ro.

Produsele The Republic of Tea provin din culturi de ceai diverse din întreaga lume, de la Munții Wuyi din China până la insulele din Sri Lanka.

Ceaiurile sunt ambalate în cutii cilindrice din oțel care se închid etanș și sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial. Totodată, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezintă garanția faptului că ambalajul respectiv nu conține BPA (Bisfenol A), substanță chimică ce imită activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, și care poate declanșa apariția anumitor afecțiuni. The Republic of Tea este membră a Ethical Tea Partnership, asociația non-profit a celor mai mari producători de ambalaje pentru ceai, care promovează responsabilitatea socială în comerțul internațional de ceai și aprovizionarea etică a ceaiului. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: