Stiri Lifestyle MarComm

Cele mai bune idei de comunicare vizuală pentru brandul tău

4 sept. 2019 < 1 min

Cele mai bune idei de comunicare vizuală pentru brandul tău

Reading Time: < 1 minut

În perioada 9- 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo se va transforma în cea mai mare platformă de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promoţionalelor şi semnalisticii digitale.

Sub umbrela “All about visual communication”, sunt puse la dispoziție 3 expoziții, 4 evenimente și 550 de branduri locale și internaționale, toate în același timp și în același loc.

PRINT&SIGN

Aflat la cea de-a 15-a ediție, PRINT&SIGN este considerat cel mai important târg de tipar și semnalistică din Europa de Sud-Est. Evenimentul aduce în atenția specialiștilor cele mai noi idei de Comunicare vizuală și tehnologii de tipar digital pe orice suport.

DIGITAL SIGNAGE Show

DIGITAL SIGNAGE Show este expoziția dedicată display-urilor digitale și tehnologiilor interactive, aflându-se la cea de-a doua sa ediție. Evenimentul promite explorarea fiecărui aspect al afișării digitale.

CORPORATE GIFTS Show

CORPORATE GIFTS Show este singura expoziție de la noi din țară dedicată industriei obiectelor promoționale.

Cele trei tîrguri se desfășoară o dată la doi ani într-un singur loc, prezentând cele mai noi inovații și lansări de produs.

Cele trei evenimente B2B organizate de EUROEXPO Fairs oferă soluţii de comunicare vizuală în HUB-ul celor mai inovatoare tehnologii: solutii de tipar digital pentru publicitate indoor, outdoor și tipar comercial; inovaţie în obiecte promoţionalegadgeturi 3D personalizate sau textile promoţionale inovatoare și soluţii digital signage: large format digital display, indoor digital display, projection mapping for retail.

Invitația gratuită poate fi descărcată de aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: