Stiri

Optim Project Management deschide un birou în Serbia

1 mart. 2021 < 1 min

Optim Project Management deschide un birou în Serbia

Reading Time: < 1 minut

Optim Project Management, un jucător de pe pieța românească de management de proiect, a deschis un birou la Belgrad, pentru a-și extinde serviciile pe piața imobiliară din Europa de Sud-Est.

„Am început activitatea noastră în Serbia acum câțiva ani, oferind servicii de due diligence tehnic în procesul de achiziții pentru fonduri de investiții importante. Între 2017 și 2020, Optim PM a fost implicat în construcția Belgrad Waterfront Galerija Mall, iar anul trecut compania a fost aleasă de o importantă companie producătoare de piese auto pentru a gestiona procesul de proiectare și de construcție a unei fabrici noi cu o suprafață de 30.000 mp din Novi Sad. Consider că piața imobiliară locală se dezvoltă și momentul este oportun, așa că am decis să ne continuăm extinderea în sud-estul Europei,” a declarat David Evans, fondatorul Optim Project Management.

Optim Project Management a fost înființată în România în 2009 și a devenit una dintre cele mai mari companii din țară specializate în managementul proiectelor de construcții și în domeniul proiectării / ingineriei. Pentru a extinde serviciile pe piața imobiliară din Europa de Sud-Est, Optim PM a deschis primul birou în afara României în 2017, în Bulgaria, la Sofia.

Optim Project Management Serbia oferă servicii de proiectare, management de proiect și de costuri pentru toate sectoarele industriei imobiliare – industrial, birouri, retail, HoReCa și rezidențial – și diligență tehnică, monitorizare pentru bănci și investitori, evaluări și certificări pentru cladirile verzi și studii în domeniul energiei regenerabile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: