Companii Stiri

Cererile au crescut cu 200% pentru Dubai

sept. 8, 2015 < 1 min

Cererile au crescut cu 200% pentru Dubai

Reading Time: < 1 minut

Cu pachete turistice care pornesc de la 495 de euro si o cheltuiala medie de 700 de euro de persoana pentru un sejur de o saptamana, Dubaiul devine un lux accesibil pentru turistii romani, prin programele Pegas Holidays, brandul specializat in vacante de lux al Christian Tour. Cererea a explodat in ultimii doi ani, in 2014 inregistrandu-se cresteri de 200% fata de anul anterior.

„In ultimii ani, Dubai şi Emiratele Arabe Unite au devenit o destinaţie tot mai interesanta si pentru turiştii romani. Cererea pentru aceasta zona a inceput sa creasca incepand din 2013 şi a fost in continua creştere pana in prezent, in anul 2014 inregistrandu-se un boom de pasageri. Numarul celor care au plecat prin Christian Tour a crescut in 2014 cu circa 200% faţa de anul anterior. Pentru prima parte a anului 2015, trendul a ramas ascendent”, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Din datele tour operator-ului de chartere, reiese ca turistii romani care calatoresc in Dubai prefera hotelurile aflate in oras, in apropiere de mall-uri si de statiile de metrou. Majoritatea cheltuiesc in jur de 700-750 de euro per sejur si aleg minim 1-2 excursii optionale. Perioada preferata a turistilor romani este si cea ideala de calatorie: decembrie – februarie, cand temperaturile sunt foarte placute, de circa 24°C.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: