Management Stiri

Deloitte promoveaza un nou partener2 min

03/07/2017 2 min read

author:

Deloitte promoveaza un nou partener2 min

Reading Time: 2 minute

Deloitte România anunță promovarea Ralucăi Bontaș pe poziția de partener, ca urmare a performanțelor sale de excepție în dezvoltarea buiness-ului și contribuția la creșterea echipei.

Lider al departamentului de servicii fiscale și coordonator al practicii dedicate impozitului pe venit, Raluca s-a alăturat echipei Deloitte încă de pe băncile facultății, în urmă cu 15 ani. Începând din 2009, Raluca a preluat conducerea echipei Global Employer Services, formată din 20 de oameni și un portofoliu de clienți care contribuie semnificativ în business-ul companiei, arată Deloitte, într-un comunicat de presă.

“Admiterea Ralucăi în parteneriat este o mare satisfacție pentru întreaga practică de servicii fiscale și juridice și pentru mine personal, un admirator al contribuției ei profesionale și de leadership, chiar dincolo de zona sa de competență distinctivă. Raluca este un profesionist desăvârșit, care a construit una dintre cele mai performante echipe din Deloitte și din piață, fiind un exemplu de investire personală în beneficiul clienților și al colegilor. Am toată încrederea că Raluca va avea mult succes în noul rol și că va contribui semnificativ la impactul pe care ne propunem sa îl avem în activitățile clienților, în carierele colegilor și în societate”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partener, Deloitte România.

“Deloitte își propune să ofere cariere excepționale, în care profesioniști talentați să se dezvolte accelerat, într-un climat de angajament și colaborare, iar evolutia Ralucăi confirmă că putem avea un astfel de impact”, a completat Reff.

“Noul meu rol reprezintă o nouă provocare și o mare responsabilitate față de echipa din care fac parte. Sunt încântată  să fac parte dintr-o organizație care mi-a permis să îmi dezvolt continuu abilitățile, în care am crescut profesional și uman, și care mi-a dat șansa să cresc echipe și proiecte de succes”, a adăugat Raluca Bontaș.

Raluca Bontaș are o experiență vastă în deservirea clienților și a coordonării proiectelor pe o arie largă de consultanță fiscală în domeniul impozitării directe: revizuire și analiză a impozitului pe venit pentru venituri obținute de rezidenți sau persoane nerezidente din România și/ sau plătite de către entități locale și străine persoanelor fizice rezidente române.

Printre principalii săi clienți se numără unele dintre cele mai mari grupuri care activează în industria de petrol si gaze, precum și întreprinderi din UE care operează în domeniul energiei și resurselor. Raluca are o Diplomă de Licență în Management în cadrul Universității București.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE