Tech

Sofezi si stochezi: RC300, o camera video de 128GB

01/02/2016 < 1 min read

Sofezi si stochezi: RC300, o camera video de 128GB

Reading Time: < 1 minut

Pentru soferii interesati de camera video la bordul masinilor, ADATA propune un model cu capacitate de stocare care poate acoperi o zi intreaga de codus: RC300, de până la 128GB (microSDXC), aproximativ 1120 minute. Este capabila sa inregistreze video Full HD(1080p) la 30 fps şi dispune de o lentila cu unghi larg. Suporta mai multe moduri de inregistrare/fotografiere, vine echipata cu protectie G-Sensor şi este dotata cu o optiune de auto-saving.

ADATA a integrat pe RC300 tehnologia G-Sensor, aceasta decalansand salvarea automat a filmarilor atunci cand apar socuri sau schimbari bruste de viteza.

Camera poate fi montata fie pe parbriz, oglinzi retrovizoare, sau alte puncte de fixare. Vine echipata cu o lentila (6G class-A) rezistenta la zgarieturi si deformari, ce are în dotare un filtru infrarosu.  Camera este alimentata folosind prize de 12V/24V şi are o functie automata de pornire/oprire a inregistrarii, ce lucreaza direct cu pornirea/oprirea motorului.

De asemenea, ofera  mai multe moduri de inregistrare (standard, pre-set timed etc.) si poate functiona si pe post de camera foto, oferind un zoom digital 4x si rezolutii maxime de 4032 x 3024 (12MP).

Producatorul nu a oferit informatii legate de pret si disponibilitate pe piata locala.

 

 

 

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă