BizRemote by certSIGN Companii Stiri

certSIGN donează 50.000 de euro Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”

23 mart. 2020 < 1 min

certSIGN donează 50.000 de euro Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”

Reading Time: < 1 minut

certSIGN se alătură companiilor și persoanelor fizice care susțin eforturile medicilor și ale autorităților și donează Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București suma de 50.000 de euro.

Suma de 50.000 de euro va fi folosită pentru achiziționarea de echipamente esențiale pentru asigurarea îngrijirii persoanelor infectate. certSIGN se alătură astfel efortului comun de a răspunde prompt situațiilor cauzate de pandemia globală COVID-19.

„Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, în care grija pentru cei de lângă noi, solidaritatea și responsabilitatea sunt cruciale. Din acest motiv, am ales să fim alături de cei care se află în prima linie a luptei cu coronavirusul și să-i ajutăm cât de mult putem pe medicii care au grijă de sănătatea noastră. Este vital să le ascultăm nevoile și să ne implicăm, deoarece noi toți avem o responsabilitate față de comunitatea în care trăim și unde ne desfășurăm activitatea, iar acum este momentul să ne-o asumăm. Doar fiind uniți și responsabili putem proteja vieți”, spune Adrian Floarea, director general, certSIGN. 

De asemenea, certSIGN a mobilizat întreaga echipă să facă donații în nume personal către asociațiile implicate în strângerea de fonduri dedicate luptei împotriva noului coronavirus. certSIGN s-a implicat și  în trecut în campanii umanitare atât prin susținere financiară, cât și prin programe de voluntariat la care au participat angajații companiei. 

Foto: © Dzmitry Zelianeuski | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: