Chef Scărlătescu gătește la Jubile Concept

Chef Scărlătescu gătește la Jubile Concept

Jubile Concept, o nouă locație de evenimente din nordul Bucureștiului, pregătește pentru petrecerile corporate de final de an pachete speciale în colaborare cu Chef Cătălin Scărlătescu, dar și alte experiențe culinare tematice. Pentru cei care își doresc un meniu aparte, propunerea este meniul lui Chef Scărlătescu care presupune prezența la petrecere a chef-ului, personalizarea meniului cu preparate de top și invitații

Exclusivitate pentru petreceri speciale

Exclusivitate pentru petreceri speciale

Bucureștiul duce lipsă de spații mari pentru evenimente corporate sau private. De aceea, orice locație nouă este un generator de idei și de creativitate. Jubile Concept este un astfel de spațiu, recent lansat în oraș. George Ciașu, Manager Jubile Catering, explică motivele lansării lui. “Cererile constante pe care le-am avut încă de anul trecut ne-au determinat să ne completăm serviciile

Garden Party la piscină

Garden Party la piscină

Pentru că vremea bună își mai face simțită prezența, o petrecere în grădină este un prilej bun pentru un eveniment special la începutul toamnei. Petrecerile în grădină aduc bună dispoziție, distracție și relaxare. Grădina Jubile Concept, o nouă locație de evenimente, care are și o piscină generoasă, poate deveni atracția principală a invitaților. Petrecerile în grădină sunt versatile și ușor

Un nou concept pentru evenimente

Un nou concept pentru evenimente

Jubile, Furnizor al Casei Regale a României, inaugurează o nouă locație în zona de nord a Bucureștiului, Jubile Concept: Events – Art – Party, care cuprinde cinci saloane cu un design interior elegant, dar și cu o grădină și piscină, ideale pentru petrecerile în aer liber. Designul Jubile Concept se încadrează în stilul Art Deco, inspirat și din tehnologia actuală,