Business Companii Stiri

Cifra de afaceri DAAS, în creștere cu 14%

5 feb. 2021 2 min

Cifra de afaceri DAAS, în creștere cu 14%

Reading Time: 2 minute

Compania DAAS, parte a grupul internațional EPTA a realizat în anul 2020 o cifră de afaceri de 32,7 milioane de euro, în creștere cu 14% față de 2019. DAAS livrează pe lângă transport, montaj, post- vânzare și servicii de proiectare, concept, engineering, project management.

,,Am identificat rapid care sunt cererile clienților noștri și ne-am adaptat rapid serviicile, în măsura în care a fost posibil. De exemplu, am menținut in funcțiune, la capacitate maximă serviciile de asistență tehnică si de monitorizare, am înființat un departament dedicat de project management pentru toate proiectele de frig comercial, pentru o reacție mai rapidă și pentru optimizarea costurilor și am adaptat oferta de echipamente HORECA, în funcție de noile tendințe (take away, gătire centralizată)’’, a declarat Adrian Craioveanu, marketing director DAAS.

Adrian Craioveanu, marketing
director DAAS

Planuri pentru 2021

Compania are planuri ambițioase pentru 2021, urmărind o creștere de 7% pe toate segmentele de activitate. Creșterea se bazează pe proiectele deja în curs, dar și extinderea serviciilor aftersales în țări din America Latină. Printre proiectele companiei din acest an se numără doua magazine Kaufland si un Hypermarket Cora, expansiunea susținută a rețelei Mega Image și alte câteva proiecte mari HORECA.

Serviiciile after sales consitituie o parte importantă a business-ului întrucât clienții pot beneficia de asistență specializată pe termen lung – de la centrul din București se monitorizează peste 300 de magazine din România, Belgia, Spania,
și în curând și din America Latină.

Hub local

Echipa de specialiști DAAS din România a devenit hub local pentru clienții Epta la nivel național și internațional și oferă expertiză în zona de engineering, project management, montaj și after-sales service în industria de refrigerare comercială, industrială și HORECA.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: