Marketing

Cine este următorul mare vlogger al României?

25 mai 2017 2 min

Cine este următorul mare vlogger al României?

Reading Time: 2 minute

Competiția Romania’s Next Big Vlogger, organizată de Coca-Cola, și-a desemnat câștigătorul. Este vorba despre Dana Bacinschi, care face parte din echipa Mikey Hash. Tânăra postează materiale pe canalul său de youtube: „Cetățeanul Turmentat”, de aproape un an. Pe lângă un start spectaculos în „cariera” de vlogger, aceasta a câștigat un contract de vlogging cu compania organizatoare pentru un an, ocazia de a apărea pe dozele de Coca-Cola și echipamentul care să îi asigure clipuri demne de viralizare: o cameră video compactă și un trepied.  

„Next Big Vlogger a fost o super experiență, care ne-a oferit șanse unice tuturor celor care am participat: să fim antrenați de cei mai buni, să rezolvăm provocări care ne-au ajutat să devenim mai performanți, să ne facem prieteni care au aceeași pasiune. A fost o adevărată școală în domeniu, dar cu multă, multă distracție”, mărturisește Dana Bacinschi.

În concurs, s-au înscris mii de tineri din toată țara. 14 dintre ei au intrat într-un bootcamp de 3 zile, unde au fost instruiți de vloggeri cu experiență, iar, în finală, au ajuns 7 concurenți.

„Vloggerii sunt vocea noii generații, conectată la toate trendurile noi, o generație care se exprimă fresh, creativ și fără complexe. Îi sprijinim să aibă o voce cât mai puternică, să fie vizibili și să primească aprecierea pe care o merită. Ne bucură că am creat în jurul competiției Next Big Vlogger o comunitate energică și dornică de entertainment de calitate.”, declară Andreea Drăgan, Senior Brand Manager, The Coca-Cola Company CEE.

Această inițiativă dedicată creatorilor de conținut video pentru online, din România, reprezintă un pionierat, fiind prima cometiție de acest gen din țara noastră. Câștigătorul a fost anunțat în cadrul Galei Next Big Vlogger, organizată de agenția de comunicare McCann PR, care s-a ocupat de comunicarea întregului proiect. Evenimentul a reunit peste 200 de participanți, susținători de-ai concurenților, vedete și lideri de opinie din online-ul românesc, care s-au bucurat de muzica celor de la Carla’s Dreams și de un show plin de energie. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: